První jarní soustředění - Živohošť

21.03.2017 12:08

***Aktualizováno*** Než se na začátku dubna vrhneme do prvních závodů, čeká nás na úvod orienťácké sezóny rozběhávací mapové soustředění. Letos bude tato akce společná s dalšími středočeskými oddíly, takže kromě vylepšení orientační techniky ještě utužíme i kamarádství s ostatními dětmi, se kterými se pak potkáváme na závodech.


Aktuální pokyny:

Odjezd v pátek 24.3. v 16:30 z Mníšku (Penny) a v 17:00 z Dobříše (sokolovna). Páteční večeři si vezměte vlastní.

Ostatní pokyny k programu a vybavení: soustredeni_Zivohost_2017_program_OK Dobris.pdf


Původní informace:

Během soustředění nás čeká 4 - 5 pestrých a orientačně zajímavých tréninků, takže je to ta nejlepší příprava po dlouhé zimní pauze bez závodění. Akce je určena především dětem z červené a žluté skupiny (viz omezení účasti) a koná se bez rodičů :-) Kromě tréninků s ostatními oddíly bude i dost prostoru na společnou zábavu.

Středočeské soustředění žactva

Určeno pro: žactvo HD12-14, už s nějakými zkušenostmi a účastí na závodech (ne úplní začátečníci), účast je možná i pro dobré HD10, počítáme i s účastí našich HD16, které začaly s orienťákem teprve loni a potřebují získat více zkušeností.
Pozn: pro zkušenější dorost se ve stejném termínu koná soustředění TSM.

Termín: pátek 24.3. - neděle 26.3.

Místo: Slapy, Junior Camp Nová Živohošť, viz stránky kempu

Doprava: společný autobus v pátek okolo 17. hod. z Dobříše a Mníšku (bude-li dostatečný zájem). Návrat v neděli odpoledne.

Ubytování: postele ve vytápěných pokojích, typ "Caravan Club" (4 - 5 lůžkové pokoje)

Stravování: společné v restauraci campu, sobota snídaně - neděle oběd (pátek večer každý vlastní)

Finance: účastníci si přispívají 200 Kč/os na jídlo, ostatní náklady (tréninky, doprava, ubytování placené z grantu Nadace OB)

Organizační zajištění: bez rodičů, pod dohledem trenérek a trenérů žluté a červené skupiny

Přihlášky: do 24.2. přes oddílový přihláškový systém

Vybavení: věci na trénink 2x denně (tedy něco na převlečení, kdyby pršelo a nestihlo to uschnout), oddílový dres a overal, buzolu, mapník, SI čip, čelovku (kdo má dostatečně výkonnou, jinak budou k půjčení oddílové), vlastní ručník apod. Kdo si vede tréninkový deník, vemte si ho s sebou.

Program: tréninky už od pátečního večera, v sobotu a neděli - např. navigační plánky, vrstevnicovky apod. V sobotu odpo po tréninku návštěva bazénu (Měřín) a společné hry.

 

Akce jako tato se v takové podobě a rozsahu koná jednou za rok, tak si ji nenechte ujít a pojďte si to užít společně s ostatními - bez ohledu na to, kolik toho umíte a jak moc jste přes zimu trénovali :-)

 

Podobné tréninky nás na soustředění čekají i letos.

 

 

 

 

—————

Zpět