Mapový trénink Brdy - středa 28.9.

24.09.2016 22:53

Středa 28.9. = svatý Václav, státní svátek a celý den volný. Bylo by škoda toho nevyužít, proto místo obvyklého hodinového tréninku bude připravený bohatější program a trénink proběhne v pořádném lese na hlavním brdském hřebeni. Začneme dřív, abychom toho víc stihli. Zúčastnit by se měli zejména naši nováčci, bude dost času na vysvětlení mapy a proběhání více kontrol. Přidat se klidně mohou i rodiče.

 

Středeční trénink 28.9. bude připravený na nové mapě z letošních závodů žebříčku B, k dispozici budou různě náročné mapové okruhy od linie až do dorosteneckou obtížnost. Zejména pro nové děti je to ideální příležitost, aby si vyzkoušeli, co vše je může čekat na závodech. Na tomto tréninku už také rozdělíme nové děti do jednotlivých tréninkových skupin, ve kterých budou pokračovat v dalších měsících.

Čas tréninku: 15 - 17:30 hod. (doporučujeme přijít na společný začátek, odjet z tréninku je možné i dřív)

Místo srazu: viz mapa, parkovat se dá u hospody U Dernerů (na příjezdové silnici od Mníšku - červené turistické značce). Jednoduchý plánek pro nalezení místa pro parkování i sraz v lese (start a cíl tréninku): Plánek tréninku, parkování.pdf (763,7 kB)

Program: mapové okruhy, k dispozici budou trenéři/ky a bude zde dost času probrat správnou práci s mapou, volbu postupů aj. taje orientačního běhu. Map bude dost i pro rodičovský doprovod.

Připravila: Jana B. aspol. (na její adresu směřujte švestičky ze zahrádky a jiné podzimní dobroty:-)

—————

Zpět