Letní trénink aneb orienťácká bojovka na Kazatelně

23.07.2016 21:26

Pro všechny, co chtějí přes léto trochu potrénovat (i pro naše příznivce či jen náhodné návštěvníky našeho webu, co by si chtěli orienťák aspoň zkusit), jsme připravili prázdninový trénink v našem asi nejkrásnějším terénu okolo vrcholu Kazatelna.

V lese jsou rozmístěné kontroly (červenobílé fáborky), které si můžete pospojovat a postavit trasu dle svých představ. Tentokrát jsme přidali i kontroly vhodné pro nejmenší děti - úroveň HD10 (kontroly označené A - G). Naopak pro zkušenější je připravená varianta tréninku na mapě bez cest (HD14+) a pro ty nejodvážnější varianta "ultimate" na mapě pouze s vrstevnicemi, kameny a vodou.

Mapa s kontrolami ke stažení (jednotlivé varianty):

- základní varianta mapy se všemi kontrolami: Kazatelna_leto 2016.pdf (1,2 MB)

- mapa bez cest (vhodné pro HD14): Kazatelna_leto 2016_bez cest.pdf (1,1 MB)

- var. ultimate (pouze vrstevnice, kameny a voda): Kazatelna_leto 2016_ultimate.pdf (394,2 kB)

Na mapě jsou také označena místa vhodná pro parkování (P1, P2, P3).

Nemáte-li vlastní barevnou tiskárnu, můžete se zastavit na Vlašce, kde je připravena základní zásoba vytištěných map (za pivo či malinovku :-)

Trénink připravili: Verča a Kejmil

 

Speciální "Sedlčanská" prémie alias bojovka

Letos je trénink navíc vylepšený o speciální prémii. Na vybraných třech bonusových kontrolách (vč. jedné písmenkové) jsou v nepromokavém obalu umístěné papírové bloky s tužkou. Které kontroly to jsou, není samozřejmě předem známo. Možná to bude hned ta první kontrola, na kterou vyrazíte... a nebo taky až ta poslední:-) Blok na záznamy návštěvníků je umístěný na červenobílém fáborku (dokud ho neseberou houbaři či trempové. Každý, kdo do konce srpna najde tyto kontroly a napíše do bloku své jméno (ideálně i s datem návštěvy), získává stylovou letní prémii - 1 balení Sedlčanského Hermelínu na gril, příp. Igráčka sýraře nebo nožík rybičku.

Podmínky pro získání prémie se liší dle kategorií:
HD10 - najít min. 1 bonusovou kontrolu
HD12-14 - najít min. 2 bonusové kontroly
HD16+ - najít všechny 3 bonusové kontroly ... a napsat na nich do sešitu své jméno
 

A ten, kdo jako první nahlásí splnění podmínek prémie ve vzkazech na oddílovém webu a na naší FB stránce, může se těšit ještě na praktický dárkový balíček od Sedlčanského grilmistra.

 

Tak hurá do lesa, je tam moc hezky.

 

 

—————

Zpět