Letní soustředění u Chotěboře

15.08.2023 07:53

Na letní soustředění jsme se vydali k Chotěboři a v plánu jsme měli intenzivní přípravu na podzimní sezónu.

V pátek jsme začali první částí 5-boje, a svou rychlost a mapové dovednosti prověčili na labyrintu a klouboučcích. U disciplíny byla velká sranda, některým se stalo, že jejich cíl se stal mobilním a museli ho i honit. Někteří se naopak honili za nesprávným cílem :-). Úvod se tedy velmi vydařil. Výsledky jsou níže společně i s první KT.

Večer jsme naplánovali další den a už se na něj začli těšit. Bohužel v noci byli někteří z nás zle inzultováni štěnicemi, a tak jsme se urychleně stáhli z celé chalupy. Po domluvě všech jsme se rozhodli využít aspoň sobotu na trénování a operativně jsme se vydali na první trénink na nedalekou mapu Koukalky. Zde byl připraven první trénink a fastovanými KT okruhy pro dvojice. Terén byl hezký, občas dost ostružin a neuklizeno po lesácích. Některým se dařilo více, některým méně. Výsledky jsou zde.

Po rychlém obědě ze zásob jsme se přesunuli na mapu Babín, kde byl připraven další trénink, a to regulérní KT. Terén byl spíše rovinatý a na velkých pasekách, bohužel po kůrovci, byl běh občas velmi obtížný. I zde se některým velmi dařilo a měli krásné časy. Výsledky zde.

Navečer jsme se společně vyfotili a vydali se domů deratizovat naše věci. Byla to velká škoda, že nám ti malí broučci takto změnili plány, připraveny byly ještě další tréninky. Tak snad je využijeme někdy jindy.

 

Foto zde.

 

za trenéry

Tomas

—————

Zpět