Organizační informace - Letní soustředění Jizerky - 31.7.-6.8.2022

27.07.2022 22:41

*29.7.*:

Aktualizovaný program: zde  a k tisku na A4

Odkaz na dojezdové mapky (místa tréninků, parkování)

Místa tréninků, parametry tratí: zde

Aktualizované rozdělení do pokojů (29.7.): zde

Od cca 14 hodin 31.7. budou v chodbě Potkávárny k dispozici mapy k individuálnímu tréninku "Warm-Up" (15 kontrol s fáborky, free order, start  Potkávárna), trénink bude otevřený po celý týden.

Odkaz na formuláře

***

Milí sportovní přátelé!

Letní soustředění v Jizerkách je za dveřmi. Čekají nás různorodé tréninky, hry, jizerský X-boj i brigáda na pomoc lesům v KRNAP v Harrachově, večerní brífingy a určitě i borůvková cukrárna v okolí osvědčené Potkávárny u Havrana - Karlov 360, Josefův Důl.

Nezapomeňte věci na orienťák, čipy, červené fixy na zakreslování postupů, psací potřeby, čelovky na NOB, nabíječky, GPS hodinky s kabílkem, přezůvky, plavky, mapu Krkonoš a Jizerek a dokumenty, které máte v emailu k odevzdání při příjezdu , karimatky na ležení, baťůžky na záda, láhev na pití a další nezbytné věci na týdenní soustředění. Také pracovní rukavice na lesní práce!

Těšíme se na shledání v neděli odpoledne 31.7. na úvodní týmové bojovce, společný začátek cca v 16 hodin. Sraz na hřišti proti objektu. Oblečení do lesa, buzolu sebou, čip ne.

Společné pokyny pro celý pobyt (mohou se operativně změnit):

Snídaně - 7:30-8:30, oběd - 12:30-13, večeře - 18:30-19

Večerní "Brífink": 20:00

Na většinu tréninků dojdeme pěšky z Potkávárny, dva tréninky jsou v Jindřichově (pár minut autem), vzdálenější dojezdové akce jsou dvě - ve středu 3.8. KT na Černé Studnici (Nová Ves n.N. -po stopách MČR na KT + výlet na rozhlednu) a ve čtvrtek brigáda v lese v Harrachově nad Rýžovištěm, svah pod Ručičkami, s odpoledním výletem, který si vymyslíme (Krkonoše - pramen Labe, Jizerky - rozhledny na Špičáku). Večer ve čtvrtek pak bude beseda se strážci CHKO Jizerské hory.

V Potkávárně si po celý den můžete koupit drobné občerstvení či posedět u kafíčka na terase.

Účastníkům bude po celý pobyt k dispozici i trénink "Warm-up".

Těšíme se na všechny!

Jana Bochenková, Pavel Jiroušek, Martina, Jana N., Markéta

Pozn.:

Ubytování bude v neděli 31.8. nejdříve od 15 hodin, a to postupně v pokojích, které už budou uklizeny po předcházející akci.

Jak to bylo v roce 2021:

 

 

—————

Zpět