Co nás čeká v roce 2019

01.03.2019 19:07

Co nás čeká v r 2019

První závody a venkovní tréninky nové sezóny už nám klepou na dveře, a já bych Vás chtěl pozvat na akce, které spolu s některými z vás připravujeme.

Z těch nejbližších jsou to úterní běžecké tréninky, které začínají již toto úterý, 5.3 od 17 hodin. Budeme se scházet až do konce školního roku vždy v úterý na Vlašce. Tréninky jsou určené pro děti z červené a žluté skupiny, kteří mají závodní ambice, anebo chtějí zlepšit svou běžeckou kondici. Ten kdo začne hned na jaře, bude na konci roku příjemně překvapený, jak se běžecky posunul.

Prvním tréninkem na mapě, je nedělní, tradiční „Otvírání studánek“, které je určeno pro všechny. Děti, rodiče i pro širokou veřejnost. Pozvěte tedy vaše známé a kamarády, kteří si chtějí OB vyzkoušet či se jen tak  proběhnout předjarním lesem. Oddíloví se přihlašují v přihláškovém systému. Sejdeme se v neděli, 17.3.2019 odpoledne, v barokním areálu Skalka – bude upřesněno včas.

Další víkend už začíná první oblastní žebříček, a ten, kdo nebyl do té doby letos v lese, bude možná překvapený. Sezóna je nabitá jednak závody, tak i oddílovými akcemi, kterých se máte možnost zúčastnit. Pro nás, kteří je připravujeme, je pak největší odměnou hojná účast dětí a aktivní přístup vás rodičů.

Čeká nás dále: Velikonoční soustředění( Jindra Houska), den země, world orienteering day, OK Dobříš jede na vodu( Honza Fiala), 9 závodů oblastního žebříčku, MČR NOB, závody štafet, Akademie OB Stč, letní závody…kde si každý může vybrat co ho baví a bude stíhat odběhat.

Další příjemnou zprávou je obnovená prémie v podobě oddílových ponožek,  které není možné koupit, pouze vyběhat. viz článek na našem webu od JNNV

https://www.okdobris.cz/news/premie-za-aktivitu-behem-jarni-sezony/

Letní závody – vyberte si z nepřeberného množství českých závodů, na které je třeba se registrovat včas, neb se rychle plní. Nebo jeďte na oddílem doporučené vícedenní závody, kde se nás sejde vždy větší počet, a děti si užijí krom závodů i společně strávený letní čas.

Další možností je vycestovat na zkoušku do jiných, zahraničních terénů, kde otestujete své fyzické i mentální síly na trochu jiné úrovni. Vybírejte na:

https://www.okdobris.cz/news/letni-zahranicni-zavody/

Vedle názvu závodu jsou jména rodin, které se už pro závod rozhodly. Pokud mi nahlásíte, kam pojedete, dopíši vás a ostatní mají možnost se k vám připojit.

Zveřejnili jsme také rozpis jarních tréninků. Změna vyhrazena, sledujte tedy prosím aktuální zprávy na webu. Více na:

https://www.okdobris.cz/news/rozpis-treninku-jaro-2019/

Pokud ještě nemáte oddílový dres, objednávejte včas. Běhat v oddílovém dresu ukazuje vaši hrdost a příslušnost k mateřskému oddílu a naše barvy pak ukazují sílu oddílu, za který běháme. Více na:

https://www.okdobris.cz/news/objednavka-novych-dresu/

 

Je toho hodně, co se dá. Je jen na vás, kam se vydáte a co si užijete, užijeme. My, trenéři, budeme rádi, pokud vás to s námi bude společně bavit a budete se chtít zapojit, a přispět do společného rance zábavy a vyžití dětí, nejen našich.

Článek případně doplníme o vaše postřehy či akce, na které jsem prostě nevzpomněl.

Díky všem, kteří se dočetli až sem. Za trenéry MB

 

 

—————

Zpět