Orienťák pro veřejnost

05.04.2016 21:47

Zkuste si orienťák! Zábavný a pestrý sport v přírodě pro celou rodinu. Sport, kde nerozhoduje jenom fyzická kondice, ale i to, jak umíte přemýšlet. Sport, který je takovou malou bojovkou a nabízí spoustu dobrodružství v krásném lesním prostředí.

Na jaře 2016 se v Dobříši a jejím okolí koná několik akcí v orientačním běhu, kterých se může zúčastnit i široká veřejnost. Na většině závodů jsou kromě soutěžních kategorií připravené i jednoduché a krátké tratě pro úplné začátečníky. Není třeba žádná soutěžní registrace, stačí přijít a přihlásit se na místě. Nepotřebujete ani žádné speciální vybavení, stačí pohodlné sportovní či outdoorové oblečení a obutí. Mapu a příp. čip pro změření času dostanete od pořadatele.

Vyberte si z kalendáře akcí a udělejte si příjemný sportovní program v přírodě, ať už sami nebo s celou rodinou. A pokud vás orienťák začne bavit, můžete se časem zapojit i do našich oddílových aktivit.

Zkuste si orienťák, bude vás bavit!

 

Kalendář hlavních akcí pro veřejnost

termín akce        místo           další informace
9.4. večer noční orienťák Dobříš (Vlaška) web akce
10.4. lokální OB Stará Huť web akce
22.4. Den Země Dobříš (park u kina) jednoduchý orienťák pro nejmenší děti (bez mapy)
23.4. lokální OB Jíloviště (Cukrák) web akce
24.4. lokální OB Jíloviště (Cukrák) web akce
11.5. (odpo) World O Day Dobříš (školní hřiště) celosvětový den OB a pokus o světový rekord, jednoduchý orienťák pro každého
14.5. národní OB Halouny web akce (tratě i pro začátečníky)
15.5. národní OB Halouny web akce (tratě i pro začátečníky)
28.5. Brdman Cross Dobříš (Vlaška) cyklo orienťák na turistické mapě, web akce

 

V plánu je také zařazení orienťáku do programu školní TV v základních a středních školách v Dobříši a Mníšku pod Brdy (v případě zájmu oslovte své učitele).

 

—————

Zpět