Jaké to bylo na Silva O´campu

02.09.2020 22:12

Silva O´camp je úžasný letní orienťácký tábor, který se pořádá každoročně ve Vidnavě. Je to mezinárodní tábor, takže se na něm obvykle objeví i účastníci z Číny, Španělska, nebo i z Izraele. Ti však letos nemohli přijet, a tak jsme se sešli poblíž Vidnavy, v termínu 13.-23.8.2020, v trochu méně exotickém složení. Z OK Dobříš jeli: Barča Housková, Julča Bambousková, Annabelle Magazu, Jenda a Tonda Jirasovi.

Na pořadu dne byly tréninky OB, jízda na kole, plavání v lomu a večerní hry. Také se jako jeho tradiční součást konal Silva cup, který se skládal z městského sprintu, klasiky a krátké tratě. Zkusili jsme si i malou Tiomilu a na závěr se konala dětská olympiáda, na které jsme splňovali zábavné úkoly.

Poznali jsme nové kamarády, zlepšili jsme si orienťácké dovednosti v těžkých Vidnavských terénech a užili jsme si tam spoustu zábavy. Určitě chceme jet na Silva O’camp příští rok znovu, je to tam super.

Napsala: Barbora Housková

 

Fotografie z tábora (převzato z fotogalerie Haná Orienteering):

okdobris.rajce.idnes.cz/185_SILVA_O_camp_13.-23.8.2020_-_Vidnava/

Douška trenérů:

Děti reprezentovaly oddíl nadmíru dobře, v silné konkurenci Barča vyhrála celý Silva cup v D14 a Julie byla v Silva cupu 3., v nočňáku v D14 byli Barča 1. a Annabelle 2., v H14 Tonda 4. a v H16 Jenda 2., cyklokros v D14 ovládla Julča, děti byli i dobrou posilou svých táborových týmů.

—————

Zpět